Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-28@11:59:38 GMT

بازار سرمایه ابزاری مناسب برای تامین مالی بخش کشاورزی است

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۱۳۱۸۳

بازار سرمایه ابزاری مناسب برای تامین مالی بخش کشاورزی است

وزیر جهاد کشاورزی گفت: علاوه بر مدل‌های رایج تامین مالی در کشور باید به‌سمت شیوه‌های نوین تامین مالی حرکت کنیم؛ بنابراین بازار سرمایه می‌تواند ابزاری مناسب برای افزایش سرمایه‌گذاری و تامین مالی در بخش کشاورزی باشد.

به گزارش ایمنا و به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، «سیدجواد ساداتی‌نژاد» در نشست قرارگاه تأمین مالی و سرمایه‌گذاری کشاورزی با حضور معاونان وزارتخانه، رئیس سازمان نظام‌مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار و مدیرکل دفتر آینده‌پژوهی و مدل‌سازی معاونت امور اقتصادی وزارت امور اقتصاد و دارایی که در سالن جلسات وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد، اظهار کرد: نیازمند تغییر رویکرد در سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به دنبال آن هستیم که سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و دولتی در بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۱ افزایش قابل‌توجهی داشته باشد.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به نگاه متفاوت دنیا به حوزه غذا، تصریح کرد: سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی به‌خوبی انجام نشده و نیازمند تحولات چشمگیری در این زمینه هستیم.

به گفته ساداتی‌نژاد، سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی باید به‌اندازه سهم این بخش در تولید ناخالص داخلی کشور باشد.

کد خبر 575467

منبع: ایمنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی سید جواد ساداتی نژاد سرمایه گذاری بازار سرمایه بازار سرمایه و بورس بازار سرمایه ایران شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بخش کشاورزی جهاد کشاورزی سرمایه گذاری تامین مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۳۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم وفناوری آنا، مهران محرمیان معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی در آیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تامین مالی که با حضور وزیر اقتصاد برگزار شد، گفت: اتفاقی که در این چند سال به وجود آمده کنترل تورم و کاهش خلق پول توسط بانک‌ها است و هماهنگی بی‌نظیر سازمان‌های مختلف در جلوگیری از خلق پول است.

وی افزود: البته این نگرانی وجود دارد که کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها می تواند تاثیری منفی بر تامین مالی و رشد تولید داشته باشد که با استفاده از ابزار‌های نوینی مانند برات الکترونیکی می‌توان از روش‌های جدید تامین مالی بهره برد.

محرمیان گفت: اگر همکاری بین وزارت اقتصاد و بانک مرکزی نبود این‌پروژه به سرانجام نمی‌رسید و باید از همه دست‌اندرکاران این ابزار مالی تشکر کرد.

زیرساخت‌های زنجیره تامین مالی برات الکترونیک فراهم می شود

اکرمی، خزانه دار کل کشور نیز در این نشست اظهارکرد: یکی از ابزار‌های مالی زنجیره تامین مالی برات الکترونیک است و خزانه‌داری کل کشور نیز به عنوان نهاد منتشر کننده این ابزار تلاش کرد تا زیرساخت‌های آن فراهم شود.

وی گفت: تفاوت اصلی این روش با روش‌های سنتی توجه به مدیریت ریسکی است که بانک عامل آن را متقبل می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد ؟
  • استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد؟
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • تأمین آب اراضی کشاورزی روستای سرتنگ محمودی
  • ‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ
  • گوجه فرنگی شهرستان مهر در راه بازار‌های جهانی