Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون کشاورزی به تشریح اقدامات نظارتی مجلس برای حل مشکل صادرات محصولات کشاورزی ایران به روسیه پرداخت. - اخبار سیاسی -

محمدجواد عسکری رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به مشکلاتی به وجود آمده برای صادرات محصولات کشاورزی ایران به روسیه گفت: هر کشوری در شرایط فعلی علاقه مند است تا در راستای بحث مربوط به امنیت غذایی خود تلاش بیشتری انجام دهد چراکه  امنیت غذایی به امنیت ملی کشورها گره خورده و در همین راستا کشورها قوانین سفت و سختی برای سلامت غذایی خود برداشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: رئیس فدرال حمایت از مصرف کننده روسیه شهریور ماه سال جاری مکاتبه ای با وزارت امور خارجه ایران  داشت مبنی بر این که در محصولات صادراتی ما 4 سم ناشناخته وجود دارد که باید توضیحاتی در این رابطه از سوی ایران داده شود. وزارت خارجه ما نیز در همین راستا 48 مورد را به وزارت جهاد کشاورزی  ارسال کرد  ولی متاسفانه وزارت جهاد توجه لازم در این زمینه را نداشت و نتیجه این بی‌توجهی هم ممنوعیت واردات محصولات کشاورزی ایران، 4 ماه پس از ارسال نامه رسمی طرف روسی بود. 

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس خاطرنشان کرد: همین بی‌توجهی وزارت جهاد موجب شد تا به محض اطلاع از این ماجرا، کمیسیون کشاورزی با تشکیل جلسه‌ای اضطراری، مسئولان ذی‌ربط از وزارتخانه‌های مختلف از جمله وزارت امور خارجه، صمت، بهداشت و کشاورزی را دعوت کند که خوشبختانه پس از پیگیری‌های مستمر نتایج خوبی حاصل شد و کارشناسان روسی با ارزیابی مجدد محصولات صادراتی از ایران اعلام کردند که مشکل پیش آمده رفع شده است. 

عسکری گفت: البته  به دلیل مشکلاتی که برای کشاورزان ما در این مدت ایجاد شده بود، کمیسیون کشاورزی پس از حل این مشکل نیز در راستای وظایف نظارتی خود، از جنبه دیگر به مسئله ورود کرد و با دعوت از مسئولان ذی‌ربط تاکید کرد که از این پس هرگونه غفلت در ارتباط با سلامت محصولات کشاورزی قابل قبول نبوده و مصداق ترک فعل خواهد بود و مجلس به جد با کم‌کاری‌های احتمالی برخورد خواهد کرد. 

علاوه بر این با توجه به اینکه رژیم صهیونیستی و ترکیه  در کنار ایران صادرات محصولات مشابهی از جمله فلفل به روسیه را در دستور کار دارند و  با عنایت به اینکه مقامات روسی نیز بارها اذعان کرده‌اند که محصولات ایرانی در این حوزه از درجه مرغوبیت بالاتری برخوردار هستند، همین امر ایجاب می‌کند که در ارتباط با ثبات کیفیت محصولات اهتمام بیشتری داشته باشیم. 

وزیر جهاد کشاورزی: ‌ممنوعیت صادرات فلفل به روسیه لغو شد/ آزمایشگاه‌های مرجع در استان‌ها راه‌اندازی می‌شودصادرات فلفل دلمه‌ای به روسیه از 14 اسفند دوباره آغاز می‌شود

 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کمیسیون کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی کمیسیون کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی محصولات کشاورزی ایران کمیسیون کشاورزی صادرات محصولات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۳۷۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش بی‌اهمیت تحریم‌های تازه آمریکا در معادلات ایران

به گزارش تابناک، لایحه جدیدی که به جو بایدن اختیار تشدید تحریم‌ها علیه نفت خام ایران را می‌دهد، در آستانه تبدیل شدن به قانون است. با این حال، به نظر می‌رسد رئیس جمهور آمریکا تمایلی به اعمال فوری این تحریم‌ها در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری و در شرایط حساس بازار انرژی جهانی نداشته باشد.

تحریم‌های جدید در واکنش به تنش‌ها

این تحریم‌ها که اواخر هفته گذشته توسط مجلس نمایندگان آمریکا به تصویب رسید، در پاسخ به حمله موشکی ایران به اسرائیل اعمال شده است. طبق این مصوبه، دامنه تحریم‌ها علیه صادرات نفت خام ایران گسترش یافته و بنادر، نفتکش‌ها و پالایشگاه‌های خارجی که در تجارت نفت ایران دخیل هستند نیز هدف قرار خواهند گرفت.

اما آیا بایدن ماشه تحریم‌ها را می‌چکاند؟

با وجود لحن قاطعانه قانون جدید، تحلیلگران بازار نفت معتقدند که بایدن تمایلی به اقدامی که منجر به افزایش قیمت نفت خام یا بنزین شود، ندارد. برخی کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که او با اعطای معافیت‌هایی، اجرای کامل تحریم‌ها را به تعویق خواهد انداخت.

این رویکرد مشابه سیاستی است که دولت بایدن در قبال روسیه و تهاجم این کشور به اوکراین در پیش گرفته است. کاخ سفید با اعمال تحریم‌هایی علیه روسیه، سعی در محدود کردن درآمدهای این کشور دارد، اما در عین حال برای جلوگیری از اختلال در عرضه جهانی نفت و تشدید تورم، اجازه داده است صادرات نفت روسیه ادامه یابد. این ملاحظات، به‌ویژه در سال انتخابات ریاست‌جمهوری، از اهمیت بالایی برخوردار است.

علاوه بر این، آمریکا حتی با وجود تمدید تحریم‌ها، به ونزوئلا نیز اجازه داده است به صادرات نفت خود ادامه دهد. این اقدامات نشان می‌دهد که بسیاری از بازیگران بازار نفت، تحریم‌های جدید علیه ایران را چندان جدی نمی‌گیرند، چرا که انتظار دارند مشابه تحریم‌های روسیه، معافیت‌هایی برای ادامه صادرات نفت ایران نیز در نظر گرفته شود.

تأثیر نامشخص بر بازار

شورای امنیت ملی کاخ سفید هنوز در مورد جزئیات اجرای این تحریم‌ها اظهارنظری نکرده است. دولت در حال بررسی قانون جدید است، اما انتظار نمی‌رود تا پیش از پاییز، تأثیر قابل‌توجهی بر بازار نفت داشته باشد.

با این حال، بازار نفت در حال حاضر به شدت به هرگونه کاهش عرضه حساس است. قیمت نفت خام برنت در اوایل آوریل به بالاترین سطح 6 ماه گذشته یعنی بیش از 92 دلار در هر بشکه رسید. این افزایش قیمت در شرایط تقاضای جهانی بالا و تداوم طرح کاهش تولید اوپک و متحدانش رخ داده است.

دیگر خبرها

  • بررسی نقض در اجرای قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی در مجلس
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • حضور بازرگانان محصولات کشاورزی و شیلات در نمایشگاه ایران اکسپو
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • وجود ۳۰ محصول صادرات محور در چهارمحال و بختیاری
  • نقش بی‌اهمیت تحریم‌های تازه آمریکا در معادلات ایران